Suksesshistorier

Les om Per-Christian Bakken som slet med kroniske lidelser. En omlegging av kostholdet var alt som skulle til. Stabilt blodsukker ble hans medisin, han reduserte kraftig på sukker og stivelse og takket ja den gode fete maten. Les hans flotte historie
Heidi begynte å slite med små vondter her og der. Hun ignorerte det som så mange andre og tenkte at dette bare er alderen. Men leddene ble ikke bedre. Hoftene satte en stopper for fysisk aktivitet. Etter hvert fikk hun en ubrukelig høyre hånd på grunn av artrose i høyre tommels grunnledd. Hånden var hoven og smertefull.
Les Heidis godhistorie
Høsten 2011 begynte Steinar å bli plaget av voldsomme leggkramper. Han trodde i første omgang det var noe han manglet av vitaminer eller mineraler, så han tok en tur til fastlegen for å få sjekket hva det kunne være. Da resultatet kom tilbake var den overraskende beskjeden at han hadde diabetes type 1.
Les hvordan Steinar tok grep om egen helse
I 2006 fikk Torhild diagnosen sarkoidose og hadde en lengre sykdomsperiode før hun klarte å komme seg tilbake til hverdagen. Hun forsøkte på egenhånd å bedre kostholdet etter beste evne. Tok vekk snop og brus. Hun forteller at hun elsket karbohydrater i alle former! Jo mer travel hverdagen er, jo mer hurtigmat og andre godsaker ropte på meg forteller Torhild. Så sa kroppen stopp igjen. I september 2010 krasjlandet Torhild på sofaen igjen og ble der i 1,5 år. Hun ble anbefalt å lese boken Frisk med lavkarbo.
Les Torhilds fantastiske historie her
Helt siden tenårene økte vekten jevnt og trutt fra til tross for at Althea spiste anbefalt mat i vanlige mengder og mosjonerte regelmessig. Menstruasjonen var aldri regelmessig og det kunne gå mange måneder mellom hver gang. Althea var plaget med betydelig hårvekst i ansiktet og barberte seg hver dag.
Selv om hun alltid var plaget med søthunger, var det bare i helgene hun skeiet ut med litt sjokolade, potetgull og lettbrus. Det var hennes gynekolog som tipset Althea om Dr Sofie Hexebergs kostbehandlingseffekter for personer med PCOS. Les den hyggelige historien til Althea her

Kontakt oss

*
*
*
*
*