Annen anbefalt litteratur

Christian B Allan og Wolfgang Lutz, Bedre uten brød

Elaine Cantin, The Cantin Ketogenic Diet

Andreas Eenfeldt, Matrevolusjonen

Ferry og Hallstensen, Treningssuksess med lavkarbo

Sofie Hexeberg, Frisk med lavkarbo

  • Nytt liv med riktig mat
  • 100 oppskrifter
  • Frokost og lunsj
  • Selskap og helg
  • Kakefest
  • Bekreftelsen
  • Uten melk

Pål Jabekk, Helt naturlig mat og trening

Malcom Kendrik, Det store kolesterolbedraget

Jan Kwasniewski, Optimal nutrition

Lars Erik Litsfeldt, Diabetes - nei takk og Spis deg sukkerfri

Stephen D. Phinney & Jeff S. Volek, The Art and Science of Low Carbohydrate Living og The Art and Science of Low Carbohydrate Performance

Dag Poleszynski, Iver Mysterud, Syk av sukker - frisk av fett

David Servan-Schreiber, Kreft & terrenget ditt

Thomas N. Seyfried, Cancer as a Metabolic Disease

Robert K. Su, Carbohydrates can kill

Gary Taubes, Good calories - Bad calories og Why we get fat

Eric C. Westman, Stephen D. Phinney & Jeff S. Volek: Den nye Atkinsdietten

Richard Wrangham, Catching Fire, How Cooking Made Us Human