KONTAKT OSS

Allerede pasient?
På grunn av endring av journalsystemet kan du nå ikke selv bestille time, endre time eller avbestille time i våre timebøker. Denne funksjonaliteten håper vi å få på plass igjen i løpet av høsten. Du må nå i en periode sende epost til timebestilling@drhexeberg.no og oppgi når du ønsker time og om du ønsker time i Sandvika, Tønsberg eller på telefon.

Ny pasient?
Ønsker du time hos oss og ikke er registrert i vår database, må du bruke kontaktskjemaet under.
Oppgi om du ønsker time hos Sofie Hexeberg i Tønsberg eller Sandvika eller hos Erik Hexeberg, enten i Tønsberg eller i Sandvika, eller om du ønsker telefonkonsultasjon. Klinikken har ikke offentlig støtte og vi gjør derfor oppmerksom på våre priser.

Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og tar seg av mer kompliserte indremedisinske problemstillinger, diabetes, hjerte- og karsykdommer og rådgiving knyttet til kolesterol. Sofie Hexeberg har mer erfaring med PCOS, infertilitet og graviditeter. For øvrige problemstillinger vil det være liten forskjell på erfaringsgrunnlaget.

Sofie Hexeberg har konsultasjoner i Tønsberg tirsdager. Hun har konsultasjoner i Sandvika, Bærum, på onsdager. Telefonkonsultasjoner er mulig alle dager, men helst mandager.

Erik Hexeberg har konsultasjoner i Tønsberg mandager. Han har konsultasjoner i Sandvika, Bærum, onsdager og noen torsdager. Telefonkonsultasjoner er mulig alle dager, men helst tirsdager.

Mer enn en tredjedel av våre konsultasjoner foregår per telefon. Vår pris for en telefonkonsultasjon er den samme som for en vanlig konsultasjon.

Vi ber om at du ikke oppgir personsensitive opplysninger i epost ettersom denne e-posten ikke er kryptert. Det betyr at du ikke skal oppgi din sykehistorie eller personnummer. Dette kommer vi tilbake til ved konsultasjonen.

Dersom du har en svært komplisert sykehistorie med mange diagnoser og mange års forløp, kan det være lurt å bestille en dobbeltime eller sende oss en oversikt over din sykehistorie på kryptert og sikker epost til Dr. Hexebergs klinikk via Digipost til Dr. Hexebergs klinikk. Dr Hexebergs klinikk har Digipostkonto og vi oppfordrer våre pasienter til å etablere Digipostkonto for sikker kommunikasjon.
*
*
*
Dr. Hexebergs klinikk, Tønsberg
Gauterødveien 6B
3154 Tolvsrød
Dr. Hexebergs klinikk, Sandvika
c/o Lab 1 (se etter Lab 1)
Elias Smiths vei 10
1337 Sandvika
(Du finner ikke skilt til Dr. Hexeberg, se etter Lab1)
Post:
Dr. Hexebergs klinikk
Tørfestveien 8
3124 Tønsberg

Epost:
timebestilling@drhexeberg.no
Konsultasjoner i Tønsberg:

Olsrød Park (samlokalisert med Husaklinikken)
Gauterødveien 6B, 3154 Tolvsrød (Se kart over ved siden av kontaktskjema)

Parkering
Det er en stor parkeringsplass utenfor Olsrød senter og det er ingen parkeringsavgift.

Veibeskrivelse: Ved innkjøring fra E18 til Tønsberg, vil en få valget Åsgårdstrand, FV 300, i tunnel under Tønsberg. Når en kommer ut av tunnel følger en skilt til Åsgårdstrand, FV 311. Følg FV311 i omtrent 1,5 km, ta av til Olsrød Park.

I Olsrød Park: Samme inngang som til Rema1000, ta rulletrapp opp i 2. etg, fortsett førsti samme retning inn gangen og følg gangen lett til venstre forbi/gjennom Level og frem til trapp / heis. Opp en etasje og der vil du møte skilt med Dr. Hexebergs klinikk. Gå inn gang og vent på venterommet til det er din tur.

Konsultasjoner i Sandvika:

LAB1
Elias Smiths vei 10, 1337 Sandvika. ( Inngang på vestsiden av huset mot Sandvika Storsenter.)

Parkering
Det er en stor parkeringsplass rett utenfor. Vi anbefaler å betale parkering med app da det er lettere å forlenge parkeringen ved eventuelle forsinkelser.

Eventuelt finnes det parkering på Sandvika Storsenter som ligger mindre enn 5 minutters gange fra klinikken.

Tog/Buss
Klinikken er lokalisert bare få minutters gange fra både buss og jernbane.


*
*