KONTAKT OSS

E-post: timebestilling@drhexeberg.no

 

Timebestilling

Timebestilling gjøres ved å sende mail til timebestilling@drhexeberg.no. Mailen skal ikke inneholde personsensitive opplysninger som personnummer og sykehistorie. For personsensitive opplysninger ber vi om at det venter til konsultasjonen. Dersom du har en svært sammensatt og / eller lang sykehistorie, anbefaler vi en dobbeltime. En dobbeltime (2 x 45 min) koster kr. 2990,-.

Ny pasient?

Ønsker du time hos oss og ikke er registrert i vår database, må du sende epost til timebestilling@drhexeberg.no.

Allerede pasient? 

På grunn av endring av journalsystemet kan du nå ikke selv bestille time, endre time eller avbestille time i våre timebøker. Denne funksjonaliteten håper vi å få på plass igjen i løpet av høsten. Du må nå i en periode sende epost til timebestilling@drhexeberg.no og oppgi når du ønsker time og om du ønsker time i Sandvika, Tønsberg eller på telefon.

Behandler:

Oppgi om du ønsker time hos  en av legene Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg, Anna-Kathrine Ljøgodt eller kostholdsveileder  Birthe Storaker.  Eventuelt  den som har først ledig time.

Hvor ønsker du time:

Oppgi også om du ønsker time i Tønsberg (Kilen), Sandvika (hos Lab1) eller om du ønsker digital konsultasjon eller telefonkonsultasjon. Oppgi også ditt mobiltelefonnummer. Anna-Kathrine Ljøgodt og Birthe Storaker tar digitale konsultasjoner, Sofie og Erik  Hexeberg tar telefonkonsultasjoner.

Klinikken har ikke offentlig støtte og vi gjør derfor oppmerksom på våre priser.

Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og tar seg av mer kompliserte indremedisinske problemstillinger, diabetes, hjerte- og karsykdommer og rådgiving knyttet til kolesterol. Sofie Hexeberg har mer erfaring med PCOS, infertilitet og graviditeter. For øvrige problemstillinger vil det være liten forskjell på erfaringsgrunnlaget.

Sofie Hexeberg har konsultasjoner i Tønsberg tirsdager. Hun har konsultasjoner i Sandvika, Bærum, på onsdager. Telefonkonsultasjoner er mulig alle dager, men helst mandager.

Erik Hexeberg har konsultasjoner i Tønsberg mandager. Han har konsultasjoner i Sandvika, Bærum, onsdager og noen torsdager. Telefonkonsultasjoner er mulig alle dager, men helst tirsdager.

Anna Kathrine Ljøgodt har konsultasjoner i Sandvika  eller digitalt tirsdag, onsdag og fredag.

Birthe Storaker har konsultasjoner i Sandvika eller digitalt torsdager.

Mer enn en tredjedel av våre konsultasjoner foregår per telefon. 

Vi ber om at du ikke oppgir personsensitive opplysninger i epost ettersom denne e-posten ikke er kryptert. Det betyr at du ikke skal oppgi din sykehistorie eller personnummer. Dette kommer vi tilbake til ved konsultasjonen.

Dersom du har en svært komplisert sykehistorie med mange diagnoser og mange års forløp, kan det være lurt å bestille en dobbeltime.

Hvordan kan du finne oss i Tønsberg og i Sandvika?

Les nøye veibeskrivelsen som du finner under

Dr. Hexebergs klinikk

Avdeling Tønsberg

Kilengaten 18, 3117 Tønsberg

Dr. Hexebergs klinikk 

Avdeling Sandvika c/o Lab 1 (se etter Lab 1)

Elias Smiths vei 10, Inngang D, 1337 Sandvika (Du finner ikke skilt til Dr. Hexeberg, se etter Lab1)

Post:

Dr. Hexebergs klinikkTørfestveien 8
3124 Tønsberg

Epost: timebestilling@drhexeberg.no

 

Konsultasjoner i Tønsberg:

Parkering 
Utenfor

Konsultasjoner i Sandvika:

LAB1
Elias Smiths vei 10, 1337 Sandvika. (Inngang D på vestsiden av huset mot Sandvika Storsenter.  OBS - Det er ikke skilt for Dr. Hexebergs klinikk - kun for Lab1.

Parkering
Det er en stor parkeringsplass rett utenfor. Vi anbefaler å betale parkering med app da det er lettere å forlenge parkeringen ved eventuelle forsinkelser.

Eventuelt finnes det parkering på Sandvika Storsenter som ligger mindre enn 5 minutters gange fra klinikken og har 3 timers gratis parkering.

Tog/Buss 
Klinikken er lokalisert bare få minutters gange fra både buss og jernbane i Sandvika.