Litteratur

Tåler du ikke melk, ikke liker melk
eller rett og slett ikke ønsker å bruke melk, er dette boken du
behøver. Her får du diverse middagsretter, bakst, omelett, salater,
supper og tilbehør uten meieriprodukter. Alle oppskriftene er også
gluten og sukkerfrie. Du får gode oppskrifter på basis retter som
sauser og dressinger, og forfatterne forklarer grundig hvordan du
går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk.

I tillegg til oppskriftene får du vite mer om laktoseintoleranse,
melkeproteinintoleranse og melkeallergi. Tips til gode
melkeerstatninger og ikke minst smarte mattips for travle dager,
når du er i selskap eller på reisefot.






The Scandinavian Diet: Healthy with Low Carb


Through exhaustive research and detailed case histories of her
patients, Dr Sofie Hexeberg shows us how we can, protect ourselves
from obesity, diabetes, heart disease, and all sorts of other
conditions - not through drugs, but by simple changes in our diet.
By reducing the number of carbohydrates in our meals, and
increasing the amount of fat, not only will we see the pounds
dropping away, but we will help our body build its own defences
against all kinds of debilitating conditions.





Frisk med lavkarbo - Bekreftelsen