Annen anbefalt litteratur

Christian B Allan og Wolfgang Lutz, Bedre uten brød
Elaine Cantin, The Cantin Ketogenic Diet
Andreas Eenfeldt, Matrevolusjonen
Ferry og Hallstensen, Treningssuksess med lavkarbo
Sofie Hexeberg, Frisk med lavkarbo
Nytt liv med riktig mat
100 oppskrifter
Frokost og lunsj
Selskap og helg
Kakefest
Bekreftelsen
Uten melk
Pål Jabekk, Helt naturlig mat og trening
Malcom Kendrik, Det store kolesterolbedraget
Jan Kwasniewski, Optimal nutrition
Lars Erik Litsfeldt, Diabetes - nei takk og Spis deg sukkerfri
Stephen D. Phinney & Jeff S. Volek, The Art and Science of Low Carbohydrate Living og The Art and Science of Low Carbohydrate Performance
Dag Poleszynski, Iver Mysterud, Syk av sukker - frisk av fett
David Servan-Schreiber, Kreft & terrenget ditt
Thomas N. Seyfried, Cancer as a Metabolic Disease
Robert K. Su, Carbohydrates can kill
Gary Taubes, Good calories - Bad calories og Why we get fat
Eric C. Westman, Stephen D. Phinney & Jeff S. Volek: Den nye Atkinsdietten
Richard Wrangham, Catching Fire, How Cooking Made Us Human
*
*