Vektreduksjonskurs

Nytt kurs!
Vi inviterer nå til vektreduksjonskurs i Stavanger/Sandnes. For mer informasjon se her.

Vi gjennomførte "Kurs i vektreduksjon" i Sandefjord i begynnelsen av januar 2017. Vi planlegger flere slike kurs i løpet av året.

Dersom det er grupper på minimum 12 personer, kan vi vurdere å gjennomføre kurs andre steder i landet.

Vil du bli kvitt magefettet i det nye året?
  • Er du lei gjentatte slankekurer, mer fett på magen og en vekt som stadig øker?
  • Kunnskap er nødvendig for å redusere vekten på en medisinsk forsvarlig måte, uten sult og med varige resultater.
  • Ønsker du en livsstilsendring med varig vektreduksjon så er dette noe for deg.
Sted: Sandefjord Helsepark, Skiringssalveien 20, 3208 Sandefjord, Møterom i 4 etasje.
Tider: Lørdag 7 januar kl 10-16 og søndag 8 januar kl 10-15. Begge dager serveres lavkarbolunsj.

Kursledere og foredragsholdere:
Lege dr. med. Sofie Hexeberg, Kostholdsekspert med doktorgrad innen ernæring, og lege dr. med. Erik Hexeberg, spesialist i indremedisin. Sammen driver de Dr. Hexebergs klinikk med fokus på individuelt tilpassede kostholdsråd - Mat som medisin.

Tanitavekt:
De som ønsker det, kan få en vurdering av kroppens sammensetning av muskler og fett, og hva som bør være et helsemessig mål for reduksjon av fettmasse.

Pris: 2.990 kr for 2 dagers kurs inklusive lunsj.
Rabatt: 500 kr i rabatt for medlemmer i foreningen Kostreform for bedre helse. Medlemskapet koster 350 kr. Oppgi medlemsnummer eller oppgi dato for innmeldelse ved nyinnmelding for å oppnå rabatt. Meld deg inn her

Antall deltakere: Maksimalt 20 deltakere
Oppfølging: Ved behov for oppfølging kan vi tilby individuelle konsultasjoner ved Dr. Hexebergs klinikk i Sandefjord eller i Sandvika. Dersom gruppen ønsker, kan vi sette opp månedlige samlinger frem til sommeren og /eller en facebookgruppe.

Innhold i kurset: Du vil lære hvordan mat påvirker kroppen og forstå hvilken mat som gjør deg mett samtidig som den reduserer vekten. Og du vil lære om hvordan ulike typer mat påvirker forbrenningen og hvordan vi gjennom enkle tiltak kan oppnå en varig vektreduksjon. Du vil lære hvordan du praktisk starter opp, og du vil lære hvordan du skal møte utfordringene i hverdag og fest for å oppnå en varig vektreduksjon.

Meld deg på allerede i dag og ta gjerne med deg noen andre som også ønsker en varig livsstilsendring - Obs begrenset antall!

Send påmeldingen din her


*
*