Timebestilling i kalender

Allerede pasient - og ønsker ny time?

Dersom du allerede er registrert som pasient i vårt journalsystem kan du nå selv bestille time direkte i vår timebok. Selv om du kan følge instruksjon på siden, ber vi deg lese gjennom instruksjonen under.

Forutsetning for egenbestilling: For at du skal kunne bestille time må fullt personnummer være registrert sammen med mobiltelefonnummer.

Viktig for bestilling:

Første gang må du registrere deg som ny bruker. Dersom du ikke får tilgang, må du bruke vårt kontaktskjema eller sende epost til timebestilling@drhexeberg.no.

Etter at du er pålogget vil du få valg mellom tre leger:

1. Sofie Hexeberg; gjelder konsultasjoner i Sandefjord

2. Erik Hexeberg; gjelder konsultasjoner i Sandefjord

3. Erik Bærum-Hexeberg; gjelder konsultasjoner i Sandvika i Bærum (ved Lab1)

Konsultasjoner i Sandefjord er i hovedsak på mandag, tirsdag og torsdag. Erik Hexebergs konsultasjoner i Sandvika i Bærum (ved Lab1) er i hovedsak på onsdager og noen tirsdager.

Etter at du har valgt lege vil du få tilgang til de av våre timer som er gjort tilgjengelige for nettbestilling. Alle våre konsultasjoner har en varighet på 45 minutter. Det er kun unntaksvis at våre konsultasjoner er kortere - disse avtaler er ikke tilgjengelige for nettbestilling.

Telefonkonsultasjon: Telefonkonsultasjoner gjennomføres fortrinnsvis fra Sandefjord. Når du bestiller konsultasjon skriver du da telefon i feltet Angående.

Dersom du har avtalt at kontroll-blodprøver skal tas i forkant av konsultasjon, må du sende beskjed til timebestilling@drhexeberg.no etter at du har bestilt time. For å sikre at blodprøvesvar foreligger må det minst være fire uker fra du sender beskjed til tidspunktet for konsultasjon.

Allerede pasient - og ønsker å bytte time?

Dersom du ønsker å endre time, kan du nå gjøre dette direkte i vår timebok. Du må da først registrere deg som ny bruker.

Forutsetningen for at du kan endre timen er at du er registrert med fullt personnummer og mobiltelefonnummer. Dessuten må timen være en time som er tilgjengelige for nettbestilling i kalenderen. Enkelte timer for oppfølging av avgrensede problemstillinger og med kortere tid enn normalkonsultasjonen på 45 minutter er ikke registrert for nettbestilling.

Etter at du er pålogget vil du få valg mellom tre leger:

1. Sofie Hexeberg; gjelder konsultasjoner i Sandefjord

2. Erik Hexeberg; gjelder konsultasjoner i Sandefjord

3. Erik Bærum-Hexeberg; gjelder konsultasjoner i Sandvika i Bærum (ved Lab1)

Viktig: Det er viktig at du først avbestiller timen som ikke passer før du bestiller ny time dersom du skal endre time.

Dersom du ikke får tilgang, må du bruke vårt kontaktskjema eller sende epost til timebestilling@drhexeberg.no.

Dersom din time ikke er tilgjengelige, og dersom du ønsker å bytte til en time med 45 minutters varighet, kan du selv velge ny time og sende beskjed om avbestilling av time til timebestilling@drhexeberg.no. Dette må gjøres innen 48 timer før konsultasjon. Lørdag og søndag er ikke inkludert i de 48 timene.

Dersom din time er tilgjengelig for nettbestilling, må du både avbestille den avtalte time og bestille ny time.

Ikke registrert som pasient - og ønsker time?

Du kan da ikke selv velge time i våre timebøker på nett. Du må da først være registrert som pasient og ha hatt din første time. Ta kontakt på timebestilling@drhexeberg.no.

Abonner på nyhetsbrev

*
*