KONTAKT OSS

Allerede pasient?
Dersom du allerede er registrert som pasient i vår database, kan du nå selv reservere time eller endre time. Vær oppmerksom på at Sofie Hexeberg har alle sine timer i Sandefjord eller som telefonkonsultasjoner frem til sommeren 2017. Fra august 2017 vil Sofie også ha timer i Sandvika i Bærum på onsdager. I timeboken er hun da legen "Sofie Bærum-Hexeberg". Erik Hexeberg har både konsultasjoner i Sandefjord og i Sandvika i Bærum, samt telefonkonsultasjoner. Timeboken "Erik Hexeberg" gjelder timer i Sandefjord og timeboken "Erik Bærum-Hexeberg" er for timer i lokalene til Lab 1 i Elias Smiths vei 10 i Sandvika. For mer informasjon om egenbestilling av time se her.

Ny pasient?
Ønsker du time hos oss og ikke er registrert i vår database, må du bruke kontaktskjemaet under.
Oppgi om du ønsker time hos Sofie Hexeberg i Sandefjord eller Sandvika eller hos Erik Hexeberg, enten i Sandefjord eller i Sandvika, eller om du ønsker telefonkonsultasjon. Klinikken har ikke offentlig støtte og vi gjør derfor oppmerksom på våre priser.

Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og tar seg av mer kompliserte indremedisinske problemstillinger, diabetes og hjerte- og karsykdommer. Sofie Hexeberg har mer erfaring med PCOS, infertilitet og graviditeter. For øvrige problemstillinger vil det være liten forskjell på erfaringsgrunnlaget.

Sofie Hexeberg har konsultasjoner i Sandefjord mandager, tirsdager og noen torsdager. Hun har konsultasjoner i Sandvika, Bærum, på onsdager. Telefonkonsultasjoner er mulig alle dager, men helst mandag, tirsdag og torsdag.

Erik Hexeberg har konsultasjoner i Sandefjord mandager, tirsdager og noen torsdager. Han har konsultasjoner i Sandvika, Bærum, onsdager og noen fredager. Telefonkonsultasjoner er mulig alle dager, men helst mandag, tirsdag eller torsdag.

Omtrent en tredjedel av våre konsultasjoner foregår per telefon. Vår pris for en telefonkonsultasjon er den samme som for en vanlig konsultasjon.

Vi ber om at du ikke oppgir personsensitive opplysninger i epost ettersom denne e-posten ikke er kryptert. Det betyr at du ikke skal oppgi din sykehistorie eller personnummer. Dette kommer vi tilbake til ved konsultasjonen.
*
*
*
Dr. Hexebergs klinikk
Skiringssalveien 20
3208 Sandefjord
Dr. Hexebergs klinikk
c/o Lab 1 (se etter Lab 1)
Elias Smiths vei 10
1337 Sandvika
(Du finner ikke skilt til Dr. Hexeberg, se etter Lab1)


Epost:
timebestilling@drhexeberg.no
Sandefjord:

SANDEFJORD HELSEPARK
Skiringssalveien 20, 3208 Sandefjord. Se kart og veibeskrivelse her

Parkering
Det er parkeringsanlegg i kjelleren på Sandefjord Helsepark. Innkjøring fra syd på bygget.

Ny adresse Sandvika:

LAB1
Elias Smiths vei 10, 1337 Sandvika.

Parkering
Det er en stor parkeringsplass rett utenfor.

Eventuelt finnes det parkering på Sandvika Storsenter som ligger mindre enn 5 minutters gange fra klinikken.

Tog/Buss
Klinikken er lokalisert bare få minutters gange fra både buss og jernbane.


*
*